Γ. Αλογοσκούφης: «Όχι» στο λαϊκισμό και τις ανεδαφικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 18:53
A- A A+

Ανευθυνότητα και λαϊκισμό καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφη, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του και τις προτάσεις που κατέθεσε http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/07/1573546.htm .

Σε δηλώσεις του από το Λουξεμβούργου, όπου συνεδρίασε το Ecofin, ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ούτε την έκταση της διεθνούς κρίσης ούτε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της χώρας αλλά ούτε και τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τον κ Αλογοσκούφη, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ο λαϊκισμός και οι ανεδαφικές εξαγγελίες είναι το το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης είπε ακόμη ότι όποτε παρασυρθήκαμε σε παρόμοιες συμπεριφορές, δηλαδή να λύσουμε μέσω των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού τα προβλήματα της κοινωνίας οι συνέπειες ήταν οδυνηρές.

Η Ελλάδα χρειάζεται μία πολιτική εγγύησης και προοπτικής, μία πολιτική ευθύνης την οποία εγγυάται και διασφαλίζει η κυβέρνηση και με το προσχέδιο του Προϋπολογισμού που καταθέσαμε προς όφελος των πολιτών όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο, κατέληξε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή