Πολιτική
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 18:53

Γ. Αλογοσκούφης: «Όχι» στο λαϊκισμό και τις ανεδαφικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ

Ανευθυνότητα και λαϊκισμό καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφη, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του και τις προτάσεις που κατέθεσε.

Ανευθυνότητα και λαϊκισμό καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφη, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του και τις προτάσεις που κατέθεσε http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/10/07/1573546.htm .

Σε δηλώσεις του από το Λουξεμβούργου, όπου συνεδρίασε το Ecofin, ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ούτε την έκταση της διεθνούς κρίσης ούτε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της χώρας αλλά ούτε και τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τον κ Αλογοσκούφη, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, ο λαϊκισμός και οι ανεδαφικές εξαγγελίες είναι το το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης είπε ακόμη ότι όποτε παρασυρθήκαμε σε παρόμοιες συμπεριφορές, δηλαδή να λύσουμε μέσω των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού τα προβλήματα της κοινωνίας οι συνέπειες ήταν οδυνηρές.

Η Ελλάδα χρειάζεται μία πολιτική εγγύησης και προοπτικής, μία πολιτική ευθύνης την οποία εγγυάται και διασφαλίζει η κυβέρνηση και με το προσχέδιο του Προϋπολογισμού που καταθέσαμε προς όφελος των πολιτών όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για το αύριο, κατέληξε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ