Η Affidea φωτίζεται ροζ

Μήνυμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 12:46
UPD:12:48
A- A A+

Η Affidea τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, 25 Οκτωβρίου, με δράσεις που έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον πληθυσμό σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η πρόληψη στην αντιμετώπιση της νόσου και να αναδείξουν την σπουδαιότητα της έγκαιρης διάγνωσης.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο αυτό, η Affidea επέλεξε δύο εμβληματικά διαγνωστικά κέντρα που βρίσκονται σε βασικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, πλατεία Μαβίλη και Κηφισιά, να φωταγωγηθούν ροζ, το χρώμα που έχει καθιερωθεί για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, έως τις 25 Οκτωβρίου, υπενθυμίζοντας σε όλους την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Παράλληλα, στα δύο αυτά κέντρα, η Affidea θα εκπέμπει στοχευμένα ενημερωτικά μηνύματα μέσω των ειδικών οθονών στις βιτρίνες. Σημειώνεται ότι ο φωτισμός πραγματοποιείται με λαμπτήρες LED, με βάση τους στόχους του Ομίλου Affidea να λειτουργεί με βιώσιμο αντίκτυπο στο περιβάλλον, μειώνοντας την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, επισημαίνοντας την αξία της έγκαιρης διάγνωσης, η Affidea παρέχει για όλο τον Οκτώβριο εξετάσεις προληπτικού ελέγχου μαστού (ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών) σε προνομιακή τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το διαγνωστικό κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Σήμερα λειτουργεί μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV