Κ. Σκανδαλίδης για Κολωνό: Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα στο ειδεχθές έγκλημα

Oι εγκληματίες έχουν όνομα και επίθετο
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 14:41
UPD:14:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

"Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα στο ειδεχθές έγκλημα" τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης αναφερόμενος στο "κοινωνικό τραύμα του Κολωνού".

Μιλώντας στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα επιχειρηματικά πάρκα, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι "οι εγκληματίες έχουν όνομα και επίθετο" και ότι "η πιο σοβαρή τιμωρία, δεν είναι τόσο η δικαστική ποινή, που επίσης πρέπει να αναθεωρηθεί, είναι η έκθεση στη δημοσιότητα. Είναι αυτή, που πρέπει να παραδειγματίσει την κοινωνία".

Για την υπόθεση παρακολούθησης του προέδρου του κόμματός του, ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι "θα διαλευκανθεί έτσι κι αλλιώς". Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, η κοινή γνώμη ακούει την κυβέρνηση να της λέει "τέλος οι υποκλοπές, πάμε παρακάτω. Στο συρτάρι οι υποκλοπές". Ε, λοιπόν, κύριοι της ΝΔ, δεν πάμε παρακάτω.

Υπάρχουν τα ευρωπαϊκά όργανα, υπάρχει η ελληνική Δικαιοσύνη, υπάρχουν οι δύο μηνυτήριες αναφορές Ανδρουλάκη. Θα διαλευκανθεί έτσι κι αλλιώς η υπόθεση", προέβλεψε ο κ. Σκανδαλίδης και επισήμανε ότι η υπάρχουσα Βουλή πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπη " με την πραγματικότητα του σκανδάλου. Εάν δεν μπορέσει, η Δημοκρατία δεν έχει τέλος. Δεν έχει περιορισμό. Δεν μετριέται με μήνες. Μετριέται με αξίες και με πρακτικές. Και εδώ η κυβέρνησης είναι απολύτως έκθετη", είπε ο κ. Σκανδαλίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή