ΕΟΚ: Το μέλλον είναι μπροστά και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους 

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 16:12
UPD:16:40
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, συνεπεία της ήττας από τη Γερμανία στα προημιτελικά, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ευχαρίστησε παίκτες και τεχνικό επιτελείο μέσω ανακοίνωσης.

«Η διοίκηση της ΕΟΚ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και όλα τα άλλα μέλη της Εθνικής Ανδρών για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και τη χθεσινή ολοκλήρωση της πορείας στο Ευρωμπάσκετ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Απ΄ αυτήν, δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στους Έλληνες φιλάθλους, που υποστήριξαν ένθερμα την προσπάθεια της Εθνική:

«Εκφράζει επίσης τον αμέριστο σεβασμό προς όλους τους Έλληνες που συμπαραστάθηκαν από κοντά στην προσπάθεια σε Μιλάνο και Βερολίνο, όπως επίσης και στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που έστειλε τη θετική του ενέργεια και αγκάλιασε την ομάδα».

Και η ανακοίνωση καταλήγει με αναφορά στο μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές που μόχθησαν για αυτό. Η εικόνα όμως της ομάδας και η υγεία που εξέπεμψε, πείθει τους πάντες ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε ένα αποτέλεσμα.

Το μέλλον είναι μπροστά, οι προκλήσεις επίσης και αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους. Προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, με το βλέμμα στο μέλλον και σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις