«Λάμψη» και γκολ από Μανέ-Ντε Λιχτ στο πρώτο φιλικό της Μπάγερν

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 14:35
UPD:15:40
A- A A+

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπάγερν για τον Σαντιό Μανέ και τον Ματάις Ντε Λιχτ. 

Τα δύο μεγάλα θερινά αποκτήματα των Βαυαρών πρωταγωνίστησαν και σκόραραν στην εμφατική νίκη με 6-2 επί της αμερικανικής DC United, δείχνοντας πως προσαρμόζονται από νωρίς στο νέο τους περιβάλλον.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των πρωταθλητών Γερμανίας, ο σύλλογος του MLS, στον οποίο αγωνίζεται ο Ταξιάρχης Φούντας και πρόσφατα προσλήφθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τη θέση του προπονητή, αποδείχθηκε βατό εμπόδιο για το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που επέβαλε από τα πρώτα λεπτά την κυριαρχία του.

Μόλις στο 5΄ ο Μανέ άνοιξε τον (ανεπίσημο) λογαριασμό του με πέναλτι και επτά λεπτά αργότερα ο Ζάμπιτσερ διπλασίασε το προβάδισμα της Μπάγερν. 

Αφού ο Γκνάμπρι έστειλε την ομάδα του στην ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων (44΄), ήρθε η ώρα του έτερου νεοαποκτηθέντος σταρ, Ντε Λιχτ, να βρει δίχτυα και μάλιστα με εντυπωσιακό «κεραυνό» εντός περιοχής που μάλλον... ζήλεψε κι ο Μανέ. 

Ζίρκζε και Μίλερ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο απέναντι στην DC, για την οποία σκόραραν οι Σίμονσεν, Κου-Ντιπιέτρο και πλέον η Μπάγερν στρέφει το βλέμμα της στο μεγάλο ματς της προετοιμασίας της, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι (23/7).

All the highlights from our 6-2 win over D.C. United 📽️#AudiFCBTour #MiaSanMia pic.twitter.com/mN9y1yFcxm

— FC Bayern Munich (@FCBayernEN) July 21, 2022

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις