Αθλητικά
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 14:35

«Λάμψη» και γκολ από Μανέ-Ντε Λιχτ στο πρώτο φιλικό της Μπάγερν

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπάγερν για τον Σαντιό Μανέ και τον Ματάις Ντε Λιχτ. 

Ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπάγερν για τον Σαντιό Μανέ και τον Ματάις Ντε Λιχτ. 

Τα δύο μεγάλα θερινά αποκτήματα των Βαυαρών πρωταγωνίστησαν και σκόραραν στην εμφατική νίκη με 6-2 επί της αμερικανικής DC United, δείχνοντας πως προσαρμόζονται από νωρίς στο νέο τους περιβάλλον.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των πρωταθλητών Γερμανίας, ο σύλλογος του MLS, στον οποίο αγωνίζεται ο Ταξιάρχης Φούντας και πρόσφατα προσλήφθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τη θέση του προπονητή, αποδείχθηκε βατό εμπόδιο για το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που επέβαλε από τα πρώτα λεπτά την κυριαρχία του.

Μόλις στο 5΄ ο Μανέ άνοιξε τον (ανεπίσημο) λογαριασμό του με πέναλτι και επτά λεπτά αργότερα ο Ζάμπιτσερ διπλασίασε το προβάδισμα της Μπάγερν. 

Αφού ο Γκνάμπρι έστειλε την ομάδα του στην ανάπαυλα με προβάδισμα τριών τερμάτων (44΄), ήρθε η ώρα του έτερου νεοαποκτηθέντος σταρ, Ντε Λιχτ, να βρει δίχτυα και μάλιστα με εντυπωσιακό «κεραυνό» εντός περιοχής που μάλλον... ζήλεψε κι ο Μανέ. 

Ζίρκζε και Μίλερ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο απέναντι στην DC, για την οποία σκόραραν οι Σίμονσεν, Κου-Ντιπιέτρο και πλέον η Μπάγερν στρέφει το βλέμμα της στο μεγάλο ματς της προετοιμασίας της, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι (23/7).

All the highlights from our 6-2 win over D.C. United 📽️#AudiFCBTour #MiaSanMia pic.twitter.com/mN9y1yFcxm

— FC Bayern Munich (@FCBayernEN) July 21, 2022