Μυλοπόταμος: Σήμερα η κηδεία, την Παρασκευή η απολογία για το φονικό - Φόβοι για βεντέτα

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 11:34
UPD:12:02
Cretapost

Ο 22χρονος Κώστας Χαριτάκης, θύμα της δολοφονίας.

A- A A+

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, ζήτησε και πήρε το βράδυ της Δευτέρας ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 22χρονου, στο Αργουλιό του δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, που κρατείται στην τοπική Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Ο εισαγγελέας τού άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα κηδεύεται το θύμα της δολοφονικής επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος κτηνοτρόφος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παρουσιάστηκε χθες το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου όπου ομολόγησε το φονικό και υπέδειξε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα, κάνοντας λόγο για έντονη λογομαχία που οδήγησε στο έγκλημα.

Στο χωριό-τόπο της δολοφονίας παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς έκδηλοι είναι οι φόβοι για βεντέτα, με δεδομένη την οργή της οικογένειας του 22χρονου, ο οποίος πριν έναν μήνα είχε γίνει πατέρας. Το μωρό του βαπτίστηκε κατ' ανάγκην λίγο πριν την κηδεία και ταφή του πατέρα του, που έπεσε νεκρός από σφαίρες νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Αργουλιό. 

Τότε είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των δύο ανδρών για κτηματικές διαφορές. Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του. Ωστόσο, ο 45χρονος τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή