Δολοφονία 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου: Παραδόθηκε ο 45χρονος

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο χωριό Αργουλιό όπου διαπράχθηκε το έγκλημα
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 12:01
UPD:14:30
twitter.com/hellenicpolice
A- A A+

Παραδόθηκε ο 45χρονος που αναζητείτο για τη δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Ο 45χρροος, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παρουσιάστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου και υπέδειξε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα, κάνοντας λόγο για έντονη λογομαχία που οδήγησε στο έγκλημα.

Αυτή την ώρα διενεργείται η προανακριτική διαδικασία και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα. Στο χωριό και τόπο της δολοφονίας παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, δεδομένης της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί από την πλευρά της οικογένειας του 22χρονου, ο οποίος πριν ένα μήνα είχε γίνει πατέρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος έπεσε νεκρός από σφαίρες νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο χωριό Αργουλιό. Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων. Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, φέρεται να τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή