Για το απόλυτο η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Κύπρο

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 10:09
UPD:14:53
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο Nations League η Εθνική Ελλάδος φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό στάδιο(21:45, Alpha, NsPrime).

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογιέτ μετά τις εκτός έδρας επιτυχίες σε Βόρειο Ιρλανδία και Κόσοβο, θέλει να βάλει ακόμη ένα ''τρίποντο'' στο σακούλι και να κάνει ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την πρωτιά του ομίλου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, καθώς βρισκόμαστε στο φινάλε μίας επίπονης σεζόν για τους ποδοσφαιριστές και είναι υποχρεωμένος να ανοίξει το rotation, καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής με το Κόσοβο.

Από κει και πέρα, το Πανθεσσαλικό αναμένεται να είναι γεμάτο. Τα εισιτήρια έφυγαν με γοργούς ρυθμούς και οι άνθρωποι της ΕΠΟ υπολογίζουν στην παρουσία περίπου 20.000 φίλων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η αναμέτρηση με την Κύπρο θα είναι η πρώτη που γίνεται στα πλαίσια επίσημης διοργάνωσης στο στάδιο του Βόλου, καθώς το παιχνίδι με την Σενεγάλη το 2010 ήταν φιλικό.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο 44χρονος Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ που σφυρίζει για πρώτη φορά την Εθνική μας, έχει όμως έρθει στην Ελλάδα τέσσερις φορές μέσα σε ενάμισι χρόνο για παιχνίδια της SL1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις