Στην Κίνα η εικόνα της ΕΡΤ - Συμφωνία με CCTV

Συμφωνία ΟΤΕ - Ηuawei
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008 13:47
UPD:13:56

Η συμφωνία προβλέπει συνεργασία στην ανταλλαγή προγραμμάτων ειδήσεων, στη συμπαραγωγή άλλων προγραμμάτων και σειρών, καθώς και ντοκιμαντέρ που προάγουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την οικονομία και γενικότερα τις δραστηριότητες των δύο λαών.

A- A A+

Στην Κίνα θα μεταδίδεται στο εξής η εικόνα της ΕΡΤ βάσει της συμφωνίας συνεργασίας που υπέγραψε με την κινεζική δημόσια τηλεόραση. Η σχετική συμφωνία υπεγράφη χθες στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Χρήστο Παναγόπουλο και τον πρόεδρο της κεντρικής τηλεόρασης της Κίνας CCTV, παρουσία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Κινέζου προέδρου Χου Ζιντάο http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/11/26/1596550.htm .

Η συμφωνία προβλέπει συνεργασία στην ανταλλαγή προγραμμάτων ειδήσεων, στη συμπαραγωγή άλλων προγραμμάτων και σειρών, καθώς και ντοκιμαντέρ που προάγουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την οικονομία και γενικότερα τις δραστηριότητες των δύο λαών. Προβλέπονται επίσης, χωριστές συμφωνίες για τη μετάδοση τηλεοπτικών εβδομάδων κινεζικής και ελληνικής τηλεόρασης.

Εκτός από τη συμφωνία ΕΡΤ – CCTV, συμφωνία υπεγράφη και μεταξύ ΟΤΕ και HUAWEI Technologies. Η Ηuawei πρόσφατα αναδείχθηκε μοναδικός προμηθευτής στο διαγωνισμό για εξοπλισμό Metro Ethernet στον OTE (περίπου 100 sites), καθώς και στο διαγωνισμό για προμήθεια IP DSLAMs, τεχνολογίας ADSL2+ (περίπου 200.000).

Η Huawei Technologies είναι ηγέτης στην παροχή δικτύων τηλεπικοινωνιών επόμενης γενεάς, και εξυπηρετεί 28 εκ των 50 κορυφαίων χειριστών στον κόσμο, όπως και πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως. Η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην παροχή καινοτόμων και εξειδικευμένων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων που δημιουργούν μακροπρόθεσμη αξία και προοπτική ανάπτυξης για τους πελάτες της.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Huawei περιλαμβάνουν ασύρματα προϊόντα, προϊόντα κεντρικών δικτύων, προϊόντα δικτύων, εφαρμογές και λογισμικό, όπως και τερματικά. Τα κύρια προϊόντα, είναι βασισμένα στις κοινές και αυτοσχεδιασμένες ASIC chips πλατφόρμες της Huawei, για να παρέχουν υψηλής ποιότητας και οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και λύσεις με γρήγορη ανταπόκριση.

Η Huawei εργοδοτεί πάνω από 40.000 υπαλλήλους, εκ των οποίων 48% ασχολούνται στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης (R&D). Τα παγκόσμια κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της Huawei βρίσκονται στη Βαγκαλόρη της Ινδίας, στο Σίλικον Βάλεϋ και στο Ντάλλας των ΗΠΑ, στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και στην Μόσχα της Ρωσίας εκτός από εκείνα στο Πεκίνο, Σαγγάη, Nanjing, Shenzhen, Hangzhou και Chengdu της Κίνας.

Προτεινόμενα για εσάς