Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu: Ένας μάστερ της τζαζ στη σκιά της Ακρόπολης

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 16:00
A- A A+

 

Ο Jan Garbarek, ένας αγαπημένος γνώριμος του ελληνικού κοινού, έρχεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 22 Ιουνίου, για μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Ο Νορβηγός μάστερ της τζαζ επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από καιρό, για να υφάνει, με την ανυπέρβλητα εκστατική μουσική του, το σκανδιναβικό πάθος με τη μεσογειακή εξωστρέφεια. Σε μια μίξη παλαιότερου και νεότερου υλικού, θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα πρόγραμμα, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου δεν έχει ξαναπαιχτεί στη χώρα μας.

Μαζί του, οι πιστοί μουσικοί του σύντροφοι, ο Γερμανός Rainer Brüninghaus στο πιάνο, ο μπασίστας από τη Βραζιλία Yuri Daniel και ο εντυπωσιακός μάγος των κρουστών από την Ινδία, ένας από τους πιο καινοτόμους και πρωτοποριακούς κρουστούς στον κόσμο, ο μάστερ ντράμερ Trilok Gurtu. Ο Jan Garbarek με την μπάντα του εγγυώνται μια εξαιρετική συναυλιακή εμπειρία γεμάτη συγκινήσεις, ό,τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από την τέχνη στην ευγενέστερη εκδοχή της.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς