Λ. Ζαγορίτης: Θα δοθεί νέα ώθηση με ανασχηματισμό

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008 10:00
UPD:10:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΡΧΕΙΟ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

A- A A+

Ενας ενδεχόμενος ανασχηματισμός θα έδινε μια «νέα ώθηση», εκτιμά ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ».

«Η πολιτική είναι μαραθώνιος. Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Μέχρι τις εκλογές υπάρχει πολύς χρόνος. Αλλά οφείλουμε να εργαστούμε πιο γρήγορα, πιο σωστά, πιο αποφασιστικά, πιο αποτελεσματικά, ώστε την ώρα της κάλπης να είμαστε μπροστά. Και θα είμαστε. Ο Πρωθυπουργός έχει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών», εκτιμά ο κ. Ζαγορίτης κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνουν παγίωση της διαφοράς υπέρ του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

«Αυτή την περίοδο η προτεραιότητά μας είναι τα μέτρα αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και ο προϋπολογισμός. Και βέβαια, αναμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας της Εξεταστικής Επιτροπής μέχρι τις γιορτές».

«Η μορφή του ανασχηματισμού είναι αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν κινείται με στόχο τις πρόσκαιρες εντυπώσεις. Είναι προφανές ότι θα δοθεί μια νέα ώθηση», τονίζει αναφορικά με το ενδεχόμενο κυβερνητικού ανασχηματισμού, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα πει «όχι» στο αίτημα για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής στην υπόθεση Βατοπεδίου.

«Ανεξάρτητα από προσωπικές προσεγγίσεις, δεν προκαταλαμβάνω τα αποτελέσματα της έρευνας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα λειτουργήσουμε όπως το ΠΑΣΟΚ, που ζήτησε Προανακριτική χωρίς να υπάρχουν στοιχεία», σημειώνει στη συνέντευξή του ο γραμματέας της ΝΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή