Γ. Βασιλακόπουλος: «Εκλεισε ο κύκλος Γιαννάκη στην Εθνική»

Το Γενάρη η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2008 15:24
UPD:15:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Το οριστικό τέλος της συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαοθοσφαίρισης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ».

«Ο κύκλος του Γιαννάκη έκλεισε, αλλά όχι και αυτής της Εθνικής», δήλωσε ο κ. Βασιλακόπουλος, γνωστοποιώντας πως η Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Το όνομα του αντικαταστάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της Εθνικής αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο, ωστόσο ο κ. Βασιλακόπουλος αρνήθηκε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, χωρίς να αποκλείσει πάντως το ενδεχόμενο συνεργασίας με ξένο τεχνικό. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, η ΕΟΚ δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί είτε σε μόνιμη βάση, είτε σε μορφή "part-time" με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Ιταλός προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκεται επίσης ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ενώ αν η ομοσπονδία καταλήξει σε Έλληνα προπονητή, ο Φώτης Κατσικάρης αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Προς Γαλλία εξάλλου, οδεύει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας, Πέπου Ερνάντεθ, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί για την Εθνική Ελλάδας προ μηνών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις