Αθλητικά
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2008 15:24

Γ. Βασιλακόπουλος: «Εκλεισε ο κύκλος Γιαννάκη στην Εθνική»

Το οριστικό τέλος της συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαοθοσφαίρισης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ». Το όνομα του αντικαταστάτη του «Δράκου» στον πάγκο της Εθνικής αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

Το οριστικό τέλος της συνεργασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαοθοσφαίρισης με τον Παναγιώτη Γιαννάκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ».

«Ο κύκλος του Γιαννάκη έκλεισε, αλλά όχι και αυτής της Εθνικής», δήλωσε ο κ. Βασιλακόπουλος, γνωστοποιώντας πως η Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Το όνομα του αντικαταστάτη του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της Εθνικής αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιανουάριο, ωστόσο ο κ. Βασιλακόπουλος αρνήθηκε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, χωρίς να αποκλείσει πάντως το ενδεχόμενο συνεργασίας με ξένο τεχνικό. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, η ΕΟΚ δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί είτε σε μόνιμη βάση, είτε σε μορφή "part-time" με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Ιταλός προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Έτορε Μεσίνα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκεται επίσης ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ενώ αν η ομοσπονδία καταλήξει σε Έλληνα προπονητή, ο Φώτης Κατσικάρης αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Προς Γαλλία εξάλλου, οδεύει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας, Πέπου Ερνάντεθ, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί για την Εθνική Ελλάδας προ μηνών.