Πάτρα: Θα κινηθεί νομικά η Πισπιρίγκου αν ζητήσει τεστ πατρότητας ο Δασκαλάκης

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 09:36
UPD:09:52
ΕΡΤ
A- A A+

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πληροφορία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα, καθώς, όπως φαίνεται, κλιμακώνεται η κόντρα μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του συζύγου της, στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η φερόμενη ως πρόθεση -αν όχι απόφαση- του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας των 2 κοριτσιών, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επιχείρησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της εν διαστάσει συζύγου του Μάνου, μόλις αυτή πληροφορήθηκε την παραπάνω είδηση, καθότι και μόνο με τη σκέψη, αφήνεται να εννοηθεί πως η Μαλένα και η Ιριδα είναι τέκνα μιας εξωσυζυγικής σχέσης της Πισπιρίγκου. «Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος έλεγε ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης κατηγορουμένης.

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει».

Όμως, δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο Δασκαλάκη ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του.

Θα μου δοθεί εντολή για νομικές ενέργειες από πλευράς Πισπιρίγκου

Τούτο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Όθων Παπαδόπουλος σήμερα το πρωί. Μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι μια τέτοια ενέργεια, δηλαδή η διεξαγωγή τεστ πατρότητας από τον πατέρα, θα προκαλούσε την νομική αντίδραση της κατηγορουμένης στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμισης αλλά και της προσβολής της μνήμης των αποθανόντων κοριτσιών.

Ερωτηθείς για το εάν η κατηγορουμένη έχει κάποια επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη, είπε πως «δεν υπάρχει καμία απολύτως», διότι έχει γίνει αντιληπτό ότι ο κ. Δασκαλάκης δεν επιθυμεί καμία επαφή.

Στο κομμάτι των ερευνών, όσον αφορά την πληροφορία για το ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται να δώσει τους κωδικούς των συσκευών της, προκειμένου να παρακωλύσει την έρευνα των αρχών σε σχέση με τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε ότι ό,τι έχει ζητηθεί από τις αρχές, έχει δοθεί και μάλιστα κάποια στοιχεία που έχουν ανευρεθεί, είναι λόγω ακριβώς αυτής της ενέργειας.

Σε ερώτηση για το εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αναζητήσει θανατηφόρες ουσίες στο διαδίκτυο, ο συνήγορός της είπε πως έχει αναζητήσει μόνο αναισθητικές ουσίες και «όχι θανατηφόρες».  

Ανέφερε δε ότι «όταν έχεις ένα παιδί σε μια τέτοια σοβαρή κατάσταση με εγκεφαλοπάθεια, είναι φυσικό να ψάξεις στοιχεία για την ‘νυχτερινή επιληψία’ για παράδειγμα».  

Για το εάν η κατηγορουμένη έσβησε στοιχεία από τις συσκευές της, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να «καλύψει» τα ίχνη της, ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι «κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την δικογραφία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή