Λε Πεν: Θα είμαι εδώ για όλους τους Γάλλους

Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 21:53
UPD:21:58
REUTERS/PASCAL ROSSIGNOL
A- A A+

Τη στήριξη όλων των Γάλλων ανεξαρτήτως ιδεολογίας στον β' γύρο ζήτησε στην πρώτη ομιλία της μετά την ανακοίνωση των πρώτων επίσημων εκτιμήσεων για τα αποτελέσματα η Μαρίν Λε Πεν. Η υποψήφια του Εθνικού Συναγερμού τόνισε πως στόχος της είναι να γίνει πρόεδρος όλων των Γάλλων για να πάει η χώρα μπροστά. 

«Θα παραμείνω πιστή στην υπηρεσία του λαού. Η καμπάνια αυτές τις 15 ημέρες είναι ελεύθερη από ιδεολογία, δεν αποκλείουμε κανέναν. Είμαστε εδώ για όλους τους Γάλλους» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αποδέχεται την ευθύνη που της δίνει η ψήφος των πολιτών.

 «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη Γαλλία, για την οικονομία, τη διπλωματία, τη μετανάστευση και την οικολογία. Η φιλοδοξία μας θα στηρίζεται στον πατριωτισμό, στην αναζωογόνηση των εταιρειών και τη βελτίωση της εργασίας και των μισθών. Η Γαλλία θα εγγυάται την ισότητα στα παιδιά μας και την οικογενειακή ευημερία» συνέχισε, ενώ πρόσθεσε ότι το πρόγραμμά της είναι εθνικό και λαϊκό και στηρίζει τους νέους.

Σημείωσε επίσης ότι η Γαλλία θα γίνει εγγυήτρια της ειρήνης. «Οι Γάλλοι θα αποφασίζουν για τους εαυτούς τους. Εγγυώμαστε τον σεβασμό και την αλληλεγγύη προς όλους» ανέφερε.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή