Στάση εργασίας αύριο στο Δημόσιο

Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει τη δολοφονία του 15χρονου
Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2008 14:18
UPD:14:54
A- A A+

Την οδύνη και την καταδίκη για την «εν ψυχρώ δολοφονία» του 15χρονου μαθητή, εκφράζει τη εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και καλεί τους εργαζόμενους στις Δημόσιες Υπηρεσίες να στηρίξουν τις αυριανές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, πραγματοποιώντας στάση εργασίας από τις 12.00 έως τη λήξη της βάρδιας, στις πόλεις που οργανώνονται και πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις.

Υπογραμμίζει επίσης τις «βαριές πολιτικές ευθύνες για τη διολίσθηση, την έξαρση του αυταρχισμού ως κλίμα και συμπεριφορά, στάση που κλιμακώνεται στους μηχανισμούς καταστολής και όχι μόνο, όσο η λιτότητα, η κρίση, η επίθεση στα δικαιώματα, το βιοτικό επίπεδο του λαού μεγεθύνεται».

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί επίσης «όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους -και κάτω από το τραγικό γεγονός και κάθε πολίτη- στην αγωνιστική συγκέντρωση της Τετάρτης 10/12/2008 και ώρα 11 το πρωί στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που προσλαμβάνει το χαρακτήρα συνολικής αιχμής στην ενότητα των πολιτικών, δημοκρατικών, κοινωνικών, οικονομικών και εργασιακών δικαιωμάτων που παλεύουμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε να προστατεύσουμε, να διασώσουμε, να διευρύνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή