Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ | ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΣΤΟ ΤAMEIO ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 14:28
UPD:14:29
A- A A+

Η Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ συνέταξε το επενδυτικό σχέδιο και τον φάκελο για την πρώτη αίτηση που υποβλήθηκε και εγκρίθηκε πανελληνίως της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΜΒΝΕΕ» στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προς χρηματοδότηση μέσω του «Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)».

Το επενδυτικό σχέδιο, με τίτλο «Εκσυγχρονισμός και Ανάπτυξη Μεταλλευτικών και Παραγωγικών Δραστηριοτήτων», ύψους €9,7 εκ. έχει ως κύριο γνώμονα την "πράσινη" μετάβαση. Στην συνολική επένδυση, που θα χρηματοδοτηθεί από το ΤΑΑ και την Εθνική Τράπεζα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις κυκλικής οικονομίας, ενεργειακής εξοικονόμησης και πράσινης ενέργειας.

Η Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ γνωρίζοντας σε βάθος τις διαδικασίες και τους στόχους των νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων, επεξεργάζεται αυτή την περίοδο άλλα 5 επενδυτικά σχέδια, συνολικού ύψους €60 εκ. προς υποβολή στο Ταμείο Ανάπτυξης καθώς και 10 επενδυτικά σχέδια ύψους €30 εκ. στον Νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4887/2022.

Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα της ΑΙΓΙΣ Σ.Κ. για την πραγματοποίηση του έργου σας, μέσω τηλεφώνου στο: +30 210 7770021 , είτε μέσω email στο: [email protected].

Web: https://www.skaegis.gr/

Follow us on Linkedin & Facebook

Προτεινόμενα για εσάς