Στάση «Τορίνο» για την Ίντερ

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 00:15
UPD:00:29
REUTERS/MASSIMO PINCA

Soccer Football - Serie A - Torino v Inter Milan - Stadio Olimpico Grande Torino, Turin, Italy - March 13, 2022 Inter Milan's Federico Dimarco in action with Torino's Sasa Lukic and Tommaso Pobega

A- A A+

Νέα «γκέλα» για την Ίντερ, που θα πρέπει να είναι κι ευχαριστημένη με το βαθμό της ισοπαλίας στο Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο, απέναντι στην «Τόρο».

Η «Γκρανάτα» υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) τους «Νερατζούρι», που σώθηκαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Κορέα, αλλά είδαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν να ανοίγει στο +4 (με παιχνίδι λιγότερο).

Την Ίντερ προσπέρασε και η Νάπολι, που με πρωταγωνιστή τον «ζεστό» Νιγηριανό επιθετικό της Βίκτορ Οσιμέν πέρασε νικηφόρα από τη Βερόνα με 2-1 και συνεχίζει την καταδίωξη της Μίλαν, από την οποία μείωσε τη διαφορά στους 3 βαθμούς.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι (0-1) από τους «Ροσονέρι». Ο Οσιμέν πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στο «Μπεντεγκόντι», ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 77΄ μειώνοντας με τον Φαραόνι.

Η αποβολή του Τσεκερίνι στο 83΄ όμως έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη Βερόνα, που τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο σκόρερ της στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Φιορεντίνα-Μπολόνια 1-0 (70΄ Τορέιρα)
  • Βερόνα-Νάπολι 1-2 (77΄ Φαραόνι - 14΄, 71΄ Οσιμέν)
  • Αταλάντα-Τζένοα 0-0
  • Ουντινέζε-Ρόμα 1-1 (15΄ Μολίνα - 90΄+2 πεν. Πελεγκρίνι)
  • Τορίνο-Ίντερ 1-1 (12΄ Μπρέμερ - 90΄+3 Κορέα)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις