Αθλητικά
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 00:15

Στάση «Τορίνο» για την Ίντερ

Νέα «γκέλα» για την Ίντερ, που θα πρέπει να είναι κι ευχαριστημένη με το βαθμό της ισοπαλίας στο Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο, απέναντι στην «Τόρο».

Νέα «γκέλα» για την Ίντερ, που θα πρέπει να είναι κι ευχαριστημένη με το βαθμό της ισοπαλίας στο Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο, απέναντι στην «Τόρο».

Η «Γκρανάτα» υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) τους «Νερατζούρι», που σώθηκαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Κορέα, αλλά είδαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν να ανοίγει στο +4 (με παιχνίδι λιγότερο).

Την Ίντερ προσπέρασε και η Νάπολι, που με πρωταγωνιστή τον «ζεστό» Νιγηριανό επιθετικό της Βίκτορ Οσιμέν πέρασε νικηφόρα από τη Βερόνα με 2-1 και συνεχίζει την καταδίωξη της Μίλαν, από την οποία μείωσε τη διαφορά στους 3 βαθμούς.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι (0-1) από τους «Ροσονέρι». Ο Οσιμέν πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στο «Μπεντεγκόντι», ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 77΄ μειώνοντας με τον Φαραόνι.

Η αποβολή του Τσεκερίνι στο 83΄ όμως έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη Βερόνα, που τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο σκόρερ της στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Φιορεντίνα-Μπολόνια 1-0 (70΄ Τορέιρα)
  • Βερόνα-Νάπολι 1-2 (77΄ Φαραόνι - 14΄, 71΄ Οσιμέν)
  • Αταλάντα-Τζένοα 0-0
  • Ουντινέζε-Ρόμα 1-1 (15΄ Μολίνα - 90΄+2 πεν. Πελεγκρίνι)
  • Τορίνο-Ίντερ 1-1 (12΄ Μπρέμερ - 90΄+3 Κορέα)