Ξεκινά η προσπάθεια της Εθνικής Τένις στο Davis Cup

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 13:12
UPD:13:20
A- A A+

Η Εθνική ομάδα τένις αρχίζει σήμερα την προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου στην κορυφαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών – DavisCup υποδεχόμενη την Τζαμάικα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του World Group II.

Τα πέντε παιχνίδια, δύο μονά την πρώτη ημέρα, ένα διπλό και δύο μονά τη δεύτερη, θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά γήπεδα χωμάτινης επιφάνειας στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club, στην Παλλήνη.

Ο πρώτος αγώνας του προγράμματος θα αρχίσει στις 16:00, με τον Μιχάλη Περβολαράκη να αντιμετωπίζει τον Ρόουλαντ Φίλιπς. Ακολούθως, ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Μπλεζ Μπίκνελ.

Το Σάββατο το πρόγραμμα ξεκινάει στις 11:00 με το ματς του διπλού και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα δύο μονά της συνάντησης, η οποία θα κριθεί στις τρεις νίκες. 

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) κατόπιν ανάθεσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) με την υποστήριξη του υφυπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, ενώ η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την CosmoteTV.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις