Εκτός μάχης Ντιόγκο και Ντομί

Σ. Κόκκαλης: Ονειρεύομαι καλύτερο Ολυμπιακό
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008 10:31
UPD:11:10
AΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει ο Βραζιλιάνος φορ του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, εξαιτίας διαστρέμματος δευτέρου βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική που «κληρονόμησε» στον χθεσινό αγώνα με τη Χέρτα.

Εκτός από τον Ντιόγκο ο Ολυμπιακός θα στερηθεί στον τελευταίο αγώνα του α’ γύρου του πρωταθλήματος και της χρονιάς με τον Θρασύβουλο στο Καραϊσκάκη, και τις υπηρεσίες του Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος υπέστη ελαφρύτερης μορφής διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς των «ερυθρολεύκων» το 2009 με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (03/01).

Μετά το θρίαμβο επί της Χέρτα και την εξασφάλιση της πρόκρισης στη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA, o πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με κύριο αντικείμενο την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Θα εξεταστούν επίσης οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Νικοπολίδη, ¶ντζα, Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς, Πατσατζόγλου, Ντομί, Ζεβλάκοφ και Μενδρινού, καθώς και θέματα μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

«Ονειρεύομαι καλύτερο Ολυμπιακό»

Μετά το χθεσινό θρίαμβο επί της Χέρτα, ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε ότι ονειρεύεται έναν ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα θα δούμε τι κλήρωση θα έχουμε. Η ομάδα είναι σε καλή φόρμα, μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο. Είναι και καλό γιατί ανεβαίνει στην βαθμολογία η Ελλάδα. Του χρόνου θα έχουμε καλύτερη τύχη στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ονειρεύομαι ακόμα καλύτερη ομάδα, από αυτήν που είδα με Χέρτα και Μπενφίκα», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις