Θριαμβευτική πρόκριση του Ολυμπιακού

Διατηρήθηκε το αήττητο στο Καραϊσκάκη
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2008 23:34
UPD:19/12/2008 08:29

A- A A+

Διατηρώντας για ένα ακόμα ματς το αήττητο στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός πήρε θριαμβευτική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA συντρίβοντας τη Χέρτα Βερολίνου με 4-0.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος συνέχισαν την καλή παράδοση που έχουν με γεμανικές ομάδες και παρά το άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Χέρτα έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Γερμανούς και πέτυχαν τέσσερα γκολ, «καθαρίζοντας» την πρόκριση.

Τα γκολ για τους «ερυθρολεύκους» πέτυχαν ο Ντούντου με κεφαλιά στο 54' έπειτα από χτύπήμα φάουλ του Τζόρτζεβιτς και ο Γκαλέτι στο 67' με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο εντυπωσιακός στο β' ημίχρονο Ντούντου. Το θρίαμβο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν ο Τοροσίδης στο 86' μετά από δυναμική προσπάθεια του Λέτο και ένα λεπτό αργότερο ο Ντιόγκο.

Από την ελληνική ομάδα εκτός από τους σκόρερς, έλαμψαν με την απόδοσή τους ο Πατσατζόγλου και στην αμυνα οι Ντομί και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην αυριανή κλήρωση είναι οι Μάντσεστερ Σίτι, Στάνταρ Λιέγης, Ουντινέζε, Βόλφσμπουργκ, Αμβούργο, Σεντ Ετιέν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις