ΕΛΑΣ για θάνατο τριών παιδιών στην Πάτρα: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αναφορές στα ΜΜΕ

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 12:51
UPD:15:16
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Για «αναφορές στα ΜΜΕ που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» κάνει λόγο η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε διάστημα 32 μηνών στην Πάτρα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σημειώνει πως διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών «με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό» ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

«Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι τις δικές της απαντήσεις σε όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, έδωσε πρόσφατα η οικογένεια, μέσω ανακοίνωσης που υπογράφουν οι δικηγόροι, Γιάννης Κόττας και Δημήτρης Καράμπελας, καλώντας «όσους σπεύδουν να εξάγουν πρόωρα και αυθαίρετα συμπεράσματα να επιδείξουν την αυτοσυγκράτηση που αρμόζει στην μνήμη των τριών τέκνων».

Επίσης έκαναν λόγο για δημιουργία αυθαίρετων συνειρμών και γενικά μια περιρρέουσα κατάσταση μυστηρίου και παρουσιάζοντας τις επίσημες αιτίες θανάτου των τριών παιδιών, τόνισαν πως οι έρευνες που διεξάγονται, «δεν συνεπάγεται αυτόματα πως εξετάζονται ανθρωποκτονίες».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή