Πάτρα: Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 14:47
UPD:15:28
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της οικογένειας από την Πάτρα που έχασε τρία παιδιά μέσα σε τρία χρόνια, υπόθεση για την οποία χθες η προϊσταμένη της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Μετά από εισαγγελική παρέμβαση, περνά στα χέρια των αντρών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να δοθούν σαφείς απαντήσεις στα αίτια που τα τρία αγγελούδια έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μόλις φτάσει στην Ασφάλεια Αττικής ο φάκελος, θα ξεκινήσει εκ νέου η έρευνα, ενώ θα κληθούν για κατάθεση τόσο οι γονείς, όσο και γιατροί που είχαν εξετάσει τα τρία παιδιά.

Τι δηλώνει η οικογένεια

Την ίδια ώρα, απάντηση σε δημοσιεύματα και σχόλια που βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας δίνει, μέσω του δικηγόρου της η οικογένεια. Οι γονείς απευθύνουν ευγενική έκκληση να σταματήσει εφεξής η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών και ανακριβειών σχετικά με την υπόθεση, οι οποίες ουδέν εισφέρουν σε ένα τόσο ευαίσθητο και τραγικό θέμα, όπως και η -εν μέσω του βαρέως πένθους τους- συνεχής ενόχληση τόσο των ιδίων, όσο και λοιπών μελών των οικογενειών τους σχετικά με απόσπαση πληροφοριών για την εξέλιξη της υπόθεσης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή