Αισιόδοξος για επιστροφή Χάμιλτον ο Ντομενικάλι

Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 12:50
UPD:12:59
Pool via REUTERS/DARKO VOJINOVIC
A- A A+

Σιωπηλός στα κοινωνικά δίκτυα για πολλές εβδομάδες, ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται ξανά στις ειδήσεις της Formula 1.

Παρότι προγενέστερα έγινε λόγος για μια πιθανή αποχώρηση του Βρετανού πιλότου, ο Στέφανο Ντομενικάλι εκμυστηρεύτηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports ότι θέλει να δει τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή να επιστρέφει στις πίστες.

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό γιατί ο Λιούις είναι απίστευτο ατού, όχι μόνο στο άθλημά μας αλλά και στον κόσμο», υπογράμμισε ο Ντομενικάλι.

Για τη νέα σεζόν της F1, ο επικεφαλής της κατέστησε σαφές στον Χάμιλτον ότι έχει ακόμα να δώσει πολλά για να κερδίσει έναν νέο τίτλο:

«Ο Λιούις έχει μπροστά του τη δυνατότητα να είναι οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Είμαι σίγουρος ότι είναι απολύτως επικεντρωμένος σε αυτό το στόχο, θα υπάρξουν τόσα πολλά νέα πράγματα που θα κάνουν αυτό το πρωτάθλημα τόσο ελκυστικό».

Όπως διαβεβαίωσε ο Ντομενικάλι, ο Βρετανός φαίνεται να συνήλθε από την απώλεια του τίτλου από τον Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πιλότος δημοσίευσε ένα μήνυμα που πιθανώς υπαινίσσεται το μέλλον του: «Έφυγα, τώρα επέστρεψα».

Ειδήσεις που καθησύχασαν πολύ τον πρόεδρο της Formula 1: «Είδα στην τελευταία φωτογραφία ένα φως θετικότητας στο πρόσωπό του και τη χειρονομία του (…) Υπήρχε απόλυτος σεβασμός για την επιλογή του να σιωπήσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις