Χρυσοχοΐδης: Η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν προσχηματικό διάλογο-λάστιχο

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2007 18:11
A- A A+

«Η κυβέρνηση ανοιγοκλείνει το υπουργικό συρτάρι και επιστρατεύει για άλλη μια φορά τον κυοφορούμενο νόμο-πλαίσιο, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τη δυσάρεστη γι αυτήν ατζέντα των ημερών», παρατήρησε ο υπεύθυνος Παιδείας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, και την πολιτική της κυβέρνησης στην Παιδεία.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για προσχηματικό διάλογο-λάστιχο, πίσω από τον οποίο οχυρώνεται η κυβέρνηση και τον οποίο -όπως σημείωσε- «ανοίγει και κλείνει με καθαρά τακτικιστικά χαρακτηριστικά και όχι προς όφελος του δημόσιου Πανεπιστημίου». «Σήμερα ο κ. Ρουσόπουλος αποφάσισε ότι ο διάλογος αυτός ολοκληρώθηκε», σημείωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Για το ΠΑΣΟΚ η μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί εθνική προτεραιότητα, υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, δηλώνοντας την ετοιμότητα του κόμματός του ανά πάσα στιγμή να τοποθετηθεί και να αντιπαρατεθεί με τις κυβερνητικές επιλογές. «Η κυβέρνηση μπορεί να παίζει με την παιδεία. Το ΠΑΣΟΚ όχι», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή