Κόλλησαν στο νερό ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 22:10
UPD:22:14
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Σαββάτου για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ να μένουν στο 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δύο ομάδων δυσκολεύτηκαν να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και είχε φάσεις. 

Στο 12΄ ο διαιτητής Καραντώνης καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιμόες στον Βαλιέντε, αλλά πήρε την απόφαση πίσω με τη χρήση του VAR καθώς ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρήκε την μπάλα.

Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 25ο λεπτό και ήταν για τους Αρκάδες, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο προωθημένος Χριστόπουλος «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. 

Από την πλευρά της, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της στο 31΄, με τον Άμραμπατ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να προσπαθεί να περάσει τον Τσιφτσή, αλλά ο τερματοφύλακας των Αρκάδων μπλόκαρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο περίπου ως το 75ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή.

Στο 68΄ ο Άλβαρες με σουτ εκτός περιοχής υποχρέωσε  τον Τσιντώτα να αποκρούσει σε κόρνερ με εξαιρετική επέμβαση, ενώ στο 71΄ ο Αραούχο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ, με το 0-0 να μένει ως το τέλος, αφού το γκολ του Τζαβέλλα στο 86΄ σημειώθηκε από αντικανονική θέση.

Η ΑΕΚ μείωσε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 5 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα των «ερυθρόλευκων» στο αυριανό ντέρμπι με τον Άρη.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις