Μαρτίνς: Αυτό που βίωσα σήμερα από πλευράς διαιτητή δεν αντέχεται

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 23:31
UPD:04/10/2021 00:34
INTIME SPORTS/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
A- A A+

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όχι όμως και από την απόδοση του Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς, σε μια από τις λίγες φορές που αναφέρεται στη διαιτησία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρέωσε στον Βαλκάνιο ρέφερι αφενός με ανοχή στο δυνατό παιχνίδι των φιλοξενούμενων και αφετέρου με το «σπάσιμο» του ρυθμού, διακόπτοντας συνεχώς το παιχνίδι.

«Δείξαμε περισσότερη θέληση. Είχαμε καλύτερη εικόνα και περισσότερες ευκαιρίες. Γενικότερα ήταν πολύ άσχημο για ένα ντέρμπι να υπάρχουν τόσες διακοπές στο παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν σαν να έχει καταστρώσει αυτή την τακτική για ευνοήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA.

«Έδωσε μόλις τρία λεπτά καθυστέρηση, άργησε να βγάλει κάρτες και υπήρχαν συνέχεια διακοπές. Δεν γίνεται να παιχτεί έτσι ποδόσφαιρο. Ξέρετε πως πάντα προσπαθώ να είμαι προσεκτικός στις δηλώσεις μου, όμως αυτό που βίωσα σήμερα από πλευράς διαιτητή δεν αντέχεται. Πραγματικά είναι κάτι που λυπόμαστε», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο, η ομάδα που έδειξε πως παίζει για να νικήσει ήταν ο Ολυμπιακός. Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην αξία του αντιπάλου μας που ανέκοψε τις επιθέσεις μας, όμως όταν ένα παιχνίδι διακόπτεται και διακόπτεται συνέχεια, δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις