«No Time To Die»: Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 08:01
A- A A+

Η παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε στον επίσημο λογαριασμό Bond στο Twitter.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση στις εικασίες, που κυκλοφορούσαν σε ψυχαγωγικά ΜΜΕ, ότι η προβολή της ταινίας ενδέχεται να καθυστερήσει ξανά εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.

Σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό @007 Bond στο Twitter αναφέρθηκε ότι το «κόκκινο χαλί» για την πρεμιέρα της ταινίας θα στρωθεί στο Λονδίνο, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η ημερομηνία προβολής μετατέθηκε τρεις φορές από τότε που άρχισε η πανδημία του νέου κορωνοϊού τον Μάρτιου του 2020, καθώς οι κινηματογράφοι παγκοσμίως αναγκάστηκαν να κλείσουν. Η ταινία παραγωγής της MGM και της Comcast Corp's Universal Pictures είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, πριν η προβολή αναβληθεί για το Νοέμβριο του ίδιου έτους και μετά, για τον Απρίλιο του 2021.

Το «No Time to Die», το οποίο σηματοδοτεί την τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα, βρίσκει τον Μποντ να έχει αφήσει την ενεργό δράση και να ζει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο, η ηρεμία του διακόπτεται από τον παλιό φίλο και πράκτορα της CIA Φίλιξ Λέιτερ (Τζέφρι Ράιτ), ο οποίος του ζητάει βοήθεια για τη διάσωση ενός επιστήμονα που έχει απαχθεί, οδηγώντας τον Μποντ να εντοπίσει έναν «μυστηριώδη κακοποιό, οπλισμένο με επικίνδυνη νέα τεχνολογία».

Στην ταινία εκτός από τον Κρεγκ επανεμφανίζονται οι: Λέα Σεϊντού, Μπεν Γουίσοου, Ρέιφ Φάινς και Ναόμι Χάρις, ενώ οι Λασάνα Λιντς, Άνα ντε Άρμας, Μπίλι Μάγκνουσεν και Ράμι Μάλεκ θα παίξουν όλοι νέους χαρακτήρες.

Οι ταινίες του θρυλικού πράκτορα είναι μεταξύ των πιο επικερδών σειρών ταινιών του Χόλυγουντ.

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς