Ακυρώθηκε, λόγω της πανδημίας το φετινό Φεστιβάλ Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 08:32
A- A A+

Το Φεστιβάλ Τζαζ και Κληρονομιάς στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ (New Orleans Jazz & Heritage Festival) ακυρώθηκε επίσημα για το 2021, λόγω ανησυχιών για τη συνεχιζόμενη πανδημία της Covid-19.

 Στον ιστότοπο της διοργάνωσης ανακοινώθηκε ότι το Φεστιβάλ, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 8-17 Οκτωβρίου 2021, ακυρώνεται λόγω της τρέχουσας έκτακτης ανάγκης στη δημόσια υγεία.

 Το Φεστιβάλ αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη χρονιά, στο διάστημα 29 Απριλίου-8 Μαΐου 2022.  Το New Orleans Jazz & Heritage Festival αναβλήθηκε, αρχικά, τον Μάρτιο του 2020, στο πρώιμο στάδιο της πανδημίας της Covid-19.  Οι διοργανωτές του ανακοίνωσαν στη συνέχεια ότι θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, αλλά το 2020 ακυρώθηκε οριστικά. 

«Παροτρύνουμε όλους να ακολουθούν τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα που έχουν εκδοθεί από τους υπεύθυνους της δημόσιας υγείας, έτσι ώστε όλοι μαζί να διασκεδάσουμε σύντομα στο Jazz Fest» αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών. Η σύνθεση του φετινού Φεστιβάλ περιελάμβανε τους Dead & Company, Stevie Nicks, Foo Fighters, Jimmy Buffett, Lizzo, Demi Lovato και άλλους καλλιτέχνες.

Προτεινόμενα για εσάς