ΠΑΣΟΚ: Νέο κύμα παραπειστικής διαφήμισης του ΥΠΕΧΩΔΕ

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2007 13:33
A- A A+

Για νέα παραπειστική διαφημιστική εκστρατεία στον τομέα των έργων υποδομής κατηγορεί το ΥΠΕΧΩΔΕ, ο υπεύθυνος του Τομέα Δημοσίων Έργων και Περιβάλλοντος του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Οπως επισημαινει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, «ο έλληνας πολίτης και η Ευρωπαϊκή Ένωση δαπανούν χρήματα για να διαφημιστούν οι αναληθείς ισχυρισμοί, ότι:

α. Κατασκευάζεται η υποθαλάσσια αρτηρία στη Θεσσαλονίκη και τα νέα οδικά έργα Αττικής στην Αθήνα!!! Ως, όμως, είναι γνωστό, η υποθαλάσσια Θεσσαλονίκης έχει προς το παρόν κολλήσει στα δικαστήρια, ενώ η κυβέρνηση έχει παραλείψει να επεκτείνει τα οδικά έργα της Αττικής.

β. «Έρχεται» το Μετρό στη Θεσσαλονίκη!!! Εδώ μόνο η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται, πώς έρχεται κάτι που κατ’ ουσίαν δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

γ. Επιτεύχθηκε, δήθεν, το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων στην ιστορία της χώρας. Εδώ, μάλιστα, αποτολμάται και η σύγκριση με την πρόσφατη δεκαετή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.!!! Πέραν της κοινής λογικής, η οποία αρκεί για να προσπεράσει ο πολίτης επιχειρήματα τέτοιου είδους, να σημειωθεί και το εξής: το ΠΑΣΟΚ. κατασκεύασε και παρέδωσε τις μεγάλες υποδομές που σήμερα χρησιμοποιούν οι Έλληνες (Ρίο Αντίριο, 443 χιλιόμετρα Εγνατίας Οδού, Μετρό, Αεροδρόμιο, κ.λπ.), οργάνωσε και κατασκεύασε τις υποδομές των Ολυμπιακών Αγώνων και, ταυτοχρόνως, προετοίμαζε την τρίτη γενιά των μεγάλων έργων (Ιόνια Οδός, Κόρινθος - Πάτρα - Τσακώνα, Ε65, Τρίπολη - Σπάρτη κ.λπ.). Ως προς αυτή την τρίτη γενεά, είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες ωρίμανσης των έργων και είχε εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση από τη Ε.Ε. Τις δαπάνες για τα έργα αυτά προσπαθεί να «αξιοποιήσει» η Ν.Δ., όταν αυτό-συγχαίρεται διαφημιζόμενη.

δ. Τέλος, το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. επαίρεται για την προετοιμασία νέας γενιάς έργων. Όταν το μέμφεται ακόμη και ο πρώην γενικός γραμματέας του, επί υπουργίας κ. Σουφλιά, για καθυστερήσεις στο σχεδιασμό νέων παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Αττικής και όταν ο Τύπος μιλά για το κυκλοφορικό της Αττικής Οδού, που είναι ήδη στο "κόκκινο", και για τον επικείμενο κορεσμό της.»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή