Offspring: Έδιωξαν τον ντράμερ τους επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί

Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 08:01
A- A A+

Ο Πιτ Παράντα -ντράμερ των Offspring, ανακοίνωσε ότι η απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, «για ιατρικούς λόγους», του κόστισε τη θέση του στην μπάντα.

«Από τη στιγμή που δεν μπορώ να συμμορφωθώ με αυτό που γίνεται ολοένα περισσότερο εντολή της βιομηχανίας, πρόσφατα αποφασίστηκε ότι δεν είναι ασφαλές να είμαι στο στούντιο και στην περιοδεία», έγραψε στο Instagram ο ντράμερ, σημειώνοντας «το ανακοινώνω αυτό, επειδή δεν θα με δείτε στις επικείμενες συναυλίες».

Δεν είναι σαφές αν ο Παράντα έφυγε προσωρινά ή οριστικά από την μπάντα, στην οποία εντάχθηκε το 2007. Οι Offspring δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα.

«Δεδομένου του ιατρικού ιστορικού μου και της καταγραφής παρενεργειών αυτών των εμβολίων, ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω εμβόλιο αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Παράντα.

Στην ανάρτησή του, σημείωσε ότι κόλλησε κορωνοϊό πριν από έναν χρόνο. «Ήταν ήπιος για μένα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να τον αντέξω ξανά, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα επιβίωνα από ένα ακόμη “γύρο” του συνδρόμου Guillain-Barre μετά τον εμβολιασμό, που χρονολογείται από την παιδική ηλικία μου και έχει χειροτερέψει, προοδευτικά, κατά τη διάρκεια της ζωής μου».

Προτεινόμενα για εσάς