Οριστικά εκτός Εθνικής ο Πρίντεζης, μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο

Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 22:37
UPD:22:40
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Οριστικά εκτός Προολυμπιακού Τουρνουά μένει και ο Γιώργος Πρίντεζης, λόγω τραυματισμού, όπως επιβεβαίωσε μετά το φιλικό της Εθνικής Ομάδας με το Μεξικό (101-98) ο Ρικ Πιτίνο.

Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ένας ακόμη βασικότατος παίκτης της «γαλανόλευκης» μένει εκτός από το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, γεγονός που σημαίνει ότι η Εθνική Ομάδα θα μεταβεί στην Βιτόρια και θα ψάξει για ένα θαύμα προκειμένου να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όπως παραδέχθηκε, μάλιστα, ο Ρικ Πιτίνο, ο Πρίντεζης θα χρειαστεί άμεσα χειρουργείο στην ποδοκνημική. «Είχαμε κι άλλα κακά νέα, καθώς μετά τον Παπαπέτρου και ο Πρίντεζης δεν θα είναι μαζί μας στο Προολυμπιακό.

Έκανε μαγνητική, τον έχουν εξετάσει τρεις γιατροί και οι τρεις συμφωνούν πως πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Αν γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς θα είναι μαζί μας.

Είμαι απογοητευμένος. Δούλευα στην επίθεση μαζί του αλλά για μένα προτεραιότητα είναι να έχουν καλή καριέρα τόσο αυτός όσο και ο Ιωάννης όσα χρόνια τους μένουν και να μην ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό», σχολίασε ο διάσημος προπονητής και απάντησε στο ερώτημα "πότε άλλαξαν τα δεδομένα" με τον «υπαρχηγό» του Ολυμπιακού, ενώ χθες είχε λάβει κανονικά μέρος στην προπόνηση.

«Πήγε και σε τρίτο γιατρό που του είπε το ίδιο πράγμα, έχει ένα θέμα στο πόδι, τον ενοχλούσε. Έκανε ένεση που δεν έπιασε. Έκανε τα πάντα για να παίξει, ήθελε να παίξει. Πρέπει να κάνει χειρουργείο και οι τρεις γιατροί είπαν το ίδιο.»

Το Προολυμπιακό της Βικτόρια θα διεξαχθεί από 29 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου και η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον οικοδεσπότη Καναδά και την Κίνα και αν προκριθεί (περνούν οι δύο από τις τρεις ομάδες), δύο εκ των Ουρουγουάης, Τσεχίας, Τουρκίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις