Νοκ άουτ από το Euro ο Αλεξάντερ-Αρνολντ

Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 21:10
UPD:21:17
Pool via REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

Δεν πρόλαβε κιαλά-καλά ν΄ ανακοινώσει την αποστολή για την τελική φάση του Euro 2020 ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και χάνει έναν από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες στη δεξιά πτέρυγα της Εθνικής Αγγλίας.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τα «Τρία Λιοντάρια» στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς ο τραυματισμός του στο χθεσινοβραδινό φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με την Αυστρία αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, σε βαθμό που θα του στερήσει τη συμμετοχή σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Ο άσος της Λίβερπουλ αποκλείστηκε την Πέμπτη (3/06) από την 26άδα των «Τριών Λιονταριών», εξαιτίας του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη, όπως ανακοινώθηκε από την Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η περίοδος αποθεραπείας του υπολογίζεται από 4-6 εβδομάδες.

«Η μαγνητική τομογραφία της Πέμπτης επιβεβαίωσε ότι ο 22χρονος δεν θα μπορέσει να παίξει στο επερχόμενο τουρνουά, οπότε αποκλείστηκε από την Εθνική Αγγλίας και θα επιστρέψει στην ομάδα του για να ξεκινήσει την αποθεραπεία», αναφέρει η ανακοίνωση της Εθνικής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ «δεν θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του μέχρι την επιστροφή της ομάδας στο "Ριβερσάιντ" για το φιλικό προετοιμασίας εναντίον της Ρουμανίας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις