ΝΒΑ: Ολοταχώς για «σκούπα» το Μιλγουόκι

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 07:28
UPD:08:06
USA TODAY Sports/Jim Rassol
A- A A+

Μία ανάσα από την πρόκρισή του στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ απέχει, πλέον, το Μιλγουόκι.

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τα «Ελάφια» έκανε «πάρτι» στο Μαϊάμι και με το επιβλητικό 113-84 επί των «Χιτ» έκαναν το 3-0 στη σειρά των play off και θέλουν μία νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση, όπου λογικά θα βρουν απέναντί τους το φαβορί για τον εφετινό τίτλο, Μπρούκλιν.

Η απόφαση των «Μπακς» στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος να επιλέξουν γι΄ αντίπαλό τους στον Α΄ γύρο των play off το Μαϊάμι αποδεικνύεται... σοφή. Κι αυτό διότι μετά από τα πρώτα τρία ματς που έχουν γίνει το Μιλγουόκι έχει κυριαρχήσει απόλυτα και θα έλεγε κανείς ότι προετοιμάζεται με τον ιδανικότερο τρόπο για τον επόμενο αντίπαλό του, που σαφώς θα είναι πιο ανταγωνιστικός.

Ο Greek Freak έκανε σπουδαία εμφάνιση με 17 πόντους, 17 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ακόμη καλύτερος ήταν ο καταπληκτικός Τζρου Χόλιντεϊ που οργάνωσε, έπαιξε άμυνα, σκόραρε, δημιούργησε και γέμισε τη στατιστική του με 19 πόντους (5/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/4 βολές), τρία ριμπάουντ και 12 ασίστ, σε μια βραδιά που πληγώνει βαθύτατα τους Χιτ που άλλα περίμεναν και άλλα συνάντησαν απέναντι στην ομάδα που νίκησαν πέρυσι με 4-1.

Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (29/5 στις 20:30) και πάλι στην American Airlines Arena.

Οι «Μπακς» περιμένουν με αγωνία τα νέα για τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι και αποχώρησε νωρίς. Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών για τον βασικό σούτινγκ γκαρντ τρης ομάδας κάνουν λόγο για διάταση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις