ΝΒΑ: Πρόωρο τέλος η σεζόν για τον Ντέρικ Γουάιτ

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 09:17
UPD:09:21
USA TODAY Sports/Scott Wachter
A- A A+

Πρόωρο τέλος έχει η εφετινή σεζόν του ΝΒΑ για τον Ντέρικ Γουάιτ, όπως ανακοίνωσε το Σαν Αντόνιο.

Η τρέχουσα περίοδος στο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον έμπειρο παίκτη και δυστυχώς γι΄ αυτόν ολοκληρώνεται με τον ίδιο άσχημο τρόπο.

Ο Γουάιτ, όπως ανακοίνωσαν οι «Σπερς» τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη στον δεξιό αστράγαλο.

Την άσχημη είδηση ανακοίνωσε ο προπονητής του Σαν Αντόνιο, Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος διευκρίνισε πως ο βασικός σουτινγκ γκαρντ της ομάδας θα αποφύγει το χειρουργείο, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο παίκτης μπήκε στα... πιτς πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν λόγω ενός χειρουργείου που είχε κάνει στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Η ατυχία τον «χτύπησε» και στη συνέχεια αφού με την επιστροφή του στα παρκέ, στον πρώτο κιόλας αγώνα που έπαιξε τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, μένοντας εκτός για 18 αγώνες!

Τελικά επέστρεψε, αλλά δεν θα καταφέρει να βγάλει όλη τη σεζόν, εξαιτίας του νέου τραυματισμού του. Όσο πρόλαβε ν΄ αγωνιστεί είχε 15.4 πόντους (ρεκόρ καριέρας), 3 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1 κόψιμο κατά μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, σε 36 αγώνες, 32 εκ των οποίων ξεκίνησε βασικός.

Είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Σαν Αντόνιο ύψους 73 εκατ. δολαρίων, πριν την έναρξη της περιόδου στο ΝΒΑ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις