Αντετοκούνμπο: «Όταν έρθει η ώρα πιστεύω πως θα είμαστε πιο έτοιμοι»

Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 13:39
UPD:13:42
USA TODAY Sports/Gary A. Vasquez
A- A A+

Για την εντός έδρας ήττα από το Φοίνιξ, τον τραυματισμό του και τη συνέχεια στο ΝΒΑ, μίλησε μετά τον αγώνα με τους «Σανς» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα. Αποχώρησε στο 49΄ έχοντας μέχρι τότε 33 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τα «Ελάφια» να γνωρίζουν την 22η ήττα τους στο πρωτάθλημα με 128-127 στην παράταση.

«Απλά έπαθα κράμπα, πρέπει να πιώ περισσότερα υγρά. Δεν έγινε κάτι άλλο. Πήρα υγρά που με βοήθησαν με την κράμπα, αλλά το ματς έμοιαζε με αγώνα playoffs, ήθελα να το τελειώσω, να είμαι ανταγωνιστικός.

Όλοι έκαναν καλές επιλογές στο τέλος, αλλά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά ως ομάδα, αμυντικά. Η επίθεση μας ήταν καλή, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Δεν μου άρεσε που ήμουν εκτός, αλλά χάρηκα που είδα παίκτες να πετυχαίνουν μεγάλα σουτ», τόνισε ο Giannis μετά τον αγώνα και συνέχισε:

«Εφέτος έχουμε κερδίσει μερικά "κλειστά" παιχνίδια, έχουμε χάσει μερικά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έναν καλό γκαρντ, τον Τζρου, τον Κρις, εμένα, μπορούμε να εμφανίσουμε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα.

Πρέπει να μπορούμε να εκτελούμε, να προστατεύουμε την μπάλα και να ξέρουμε τι μας κάνει. Πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε στο παρκέ. Πιστεύω ότι έχουμε σπουδαία ομάδα.

Όταν η ώρα είναι η σωστή, ελπίζω να έχουμε πάρει τα μαθήματα μας και να τα καταφέρουμε στα playoffs. Νιώθω καλά τώρα. Θα πάω σπίτι, θα φάω, θα πάρω υγρά, θα ξεκουραστώ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις