Άνετη νίκη το Μιλγουόκι χωρίς τον Giannis, νέα ρεκόρ από τον Κάρι

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 08:46
UPD:08:51
USA TODAY Sports/Brad Rempel
A- A A+

Πολύ πιο εύκολο απ΄ ότι θα περίμεναν ακόμη και οι άνθρωποι του Μιλγουόκι ήταν το πέρασμα της ομάδας από την έδρα της Μινεσότα. Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αποστολή σε ένα ακόμη ματς οι Μπακς επιβλήθηκαν με 130-105 των Τίμπεργουλβς, που παρατάχθηκαν χωρίς τον Καρλ-Αντονι Τάουνς.

Ο Greek Freak έμεινε για έκτο σερί ματς εκτός ομάδας εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο, παρ΄ όλα αυτά τα «Ελάφια» βελτίωσαν το ρεκόρ τους στην Ανατολή σε 34-20 απέναντι στην ομάδα με το χειρότερο εφετινό ρεκόρ στη Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ (14-42).

Απόντος του ηγέτη της ομάδας, ο Κρις Μίντλετον ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ενώ με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ τελείωσε τον αγώνα ο Μπρουκ Λόπεζ και με 15 ο Τζρου Χόλιντεϊ.

Νέο ρεκόρ με... 42άρα ο Κάρι

Ο Στεφ Κάρει έχει αρχίσει να «πυροβολεί» ασταμάτητα και το Γκόλντεν Στέιτ να νικά. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/04) ήταν και πάλι εξαιρετικός και με τους 42 πόντους που πέτυχε με 11/16 τρίποντα οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί της Οκλαχόμα με 147-109 (δεν αγωνίστηκε με τους Θάντερ ο Ποκουσέβσκι).

Πριν από μερικά βράδια ο Κάρι με τους 53 πόντους (10 τρίποντα) που σημείωσε στο ματς με το Ντένβερ έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Γουόριορς.

Με τους 42 που πέτυχε στην έδρα των Θάντερ, έγινε ο πρώτος παίκτης στα χρονικά του ΝΒΑ που σε διαδοχικά ματς είχε +10 τρίποντα.

Επίσης, στα τελευταία τρία ο Κάρι έχει ευστοχήσει συνολικά σε 29 τρίποντα, κάτι που σύμφωνα με το ESPN είναι επίδοση-ρεκόρ για διάστημα τριών αγώνων στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το nba.com έγινε, πλέον, ένας από τους δύο παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ (ο άλλος είναι ο Τζέι Αρ Σμιθ) που στο βιογραφικό του έχει σε δύο διαφορετικά ματς +40 πόντους με +10 τρίποντα και κανένα λάθος. 

Τέλος, αυτό ήταν το 19ο ματς στην καριέρα του που τελείωσε με +10 τρίποντα. Ο δεύτερος στην σχετική λίστα είναι ο Κλέι Τόμπσον με 5 αγώνες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις