Εθνική Ομάδα: Καταλήγει στην ενδεκάδα ο Φαν Σιπ

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 10:23
UPD:10:27
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει εναντίον της Γεωργίας το βράδυ της Τετάρτης (31/03, 21:45) θα κάνει γνωστά στη διάρκεια της σημερινής τελευταίας προπόνησης της Εθνικής ο Τζον Φαν Σιπ.

Η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για τον αυριανό αγώνα της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό να προβληματίζεται ακόμη για δύο τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η διάταξη της Εθνικής θα είναι 4-2-3-1 έναντι του 4-3-3 που παρέταξε ο Φαν Σιπ στο 1-1 με την Ισπανία.

Αυτοί που θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι στο αρχικό σχήμα είναι, ο Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο Παπαδόπουλου-Τζαβέλλα, δεξιά ο Μπακάκης έχει προβάδισμα έναντι του Μαυρία, αριστερά ο Γιαννούλης (λογικά) θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του.

Στον άξονα οι Μπουχαλάκης και Ζέκα είναι σίγουροι, όπως και ο Μπακασέτας σε ρόλο «κρυφού» επιθετικού. Από κει και πέρα τα πάντα είναι ανοιχτά.

Για τις δυο θέσεις στα άκρα γίνεται μάχη ανάμεσα σε Φορτούνη, Τζόλη, Μασούρα, Πέλκα και Λημνιό, ενώ στην «κορυφή» της επίθεσης, θα παίξει ένας εκ των Γιακουμάκη, Παυλίδη, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις