Στο τεχνικό τιμ της Εθνικής Ιταλίας ο Ντε Ρόσι

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 15:18
UPD:15:22
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας θα βρίσκεται στο εξής ο «θρύλος» της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Με αυτό τον τρόπο ο πρώην διεθνής μέσος των «Ρωμαίων» ξεκινά και επισήμως την προπονητική του καριέρα. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως τον ενδιέφερε να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο από το συγκεκριμένο πόστο, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για να συνεργαστούν μαζί του.

Εκείνος, όμως, επέλεξε να κάνει τα πρώτα του βήμα στο πλάι ενός πολύ έμπειρου προπονητή, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τιμόνι της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη: «Είμαι περήφανος που αρχίζω αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με την Εθνική ομάδα και ευχαριστώ τον πρόεδρο Γκραβίνα και τον προπονητή Μαντσίνι για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία», τόνισε ο Ντε Ρόσι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον καλοσωρίζει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ντανιέλε έρχεται στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω η πρώτη του εμπειρία να τον βοηθήσει στο μέλλον».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις