ΣΥΝ: Αντιδημοκρατική η τοποθέτηση του κ.Πάγκαλου - Να πάρει θέση η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2007 15:28
A- A A+

«H ακραία επίθεση πάλι του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ότι τα μικρά κόμματα της Αριστεράς δεν έχουν λόγο ύπαρξης μέσα στο Κοινοβούλιο, είναι μια αντιδημοκρατική τοποθέτηση στην οποία πιστεύω ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να πάρει θέση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου.

«Όλοι θα έπρεπε να ξέρουν ότι η διαφορά δεν είναι ανάμεσα σε μικρά και μεγάλα κόμματα. Είναι ανάμεσα σε κόμματα με μικρούς ορίζοντες και σε κόμματα με μεγάλους ορίζοντες. Επίσης, ο καθένας θα έπρεπε να ξέρει ότι μικρά κόμματα έγιναν ή μπορούν να γίνουν μεγάλα και μεγάλα κόμματα μπορούν να γίνουν μικρά», παρατήρησε ο κ.Αλαβάνος.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού χαρακτήρισε τον «Ριζοσπάστη» ως το χυδαιότερο έντυπο στην ελληνική δημοσιογραφία, και αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, παρατήρησε ότι η ψήφος στα μικρά κόμματα δεν έχει νόημα, δεδομένου ότι κανένα από αυτά δεν μιλά για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή