Πολιτική
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2007 15:28

ΣΥΝ: Αντιδημοκρατική η τοποθέτηση του κ.Πάγκαλου - Να πάρει θέση η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

«H ακραία επίθεση πάλι του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ότι τα μικρά κόμματα της Αριστεράς δεν έχουν λόγο ύπαρξης μέσα στο Κοινοβούλιο, είναι μια αντιδημοκρατική τοποθέτηση στην οποία πιστεύω ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να πάρει θέση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Πάγκαλου.

«Όλοι θα έπρεπε να ξέρουν ότι η διαφορά δεν είναι ανάμεσα σε μικρά και μεγάλα κόμματα. Είναι ανάμεσα σε κόμματα με μικρούς ορίζοντες και σε κόμματα με μεγάλους ορίζοντες. Επίσης, ο καθένας θα έπρεπε να ξέρει ότι μικρά κόμματα έγιναν ή μπορούν να γίνουν μεγάλα και μεγάλα κόμματα μπορούν να γίνουν μικρά», παρατήρησε ο κ.Αλαβάνος.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού χαρακτήρισε τον «Ριζοσπάστη» ως το χυδαιότερο έντυπο στην ελληνική δημοσιογραφία, και αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, παρατήρησε ότι η ψήφος στα μικρά κόμματα δεν έχει νόημα, δεδομένου ότι κανένα από αυτά δεν μιλά για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών.