Αργυρόπουλος: Τεράστια τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου στους Ολυμπιακούς

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 15:29
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης έκανε το όνειρο πραγματικότητα και θα βρεθεί το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο και στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής Ανδρών στο προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ και βοήθησε σημαντικά για την πρόκριση, σκοράροντας 15 γκολ σε 7 παιχνίδια.

«Νιώθουμε μεγάλη χαρά κι ευφορία. Το συναίσθημα είναι τρομερό. Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για όλες τις ομάδες. Δεν είχαμε μία σταθερή απόδοση. Υπήρχε τρομερό άγχος και πίεση. Τέλος καλό, όλα καλά», δήλωσε ο διεθνής άσος.

«Είναι τεράστια τιμή να εκπροσωπείς την χώρα σου στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Αφιερώνω την πρόκριση στις οικογένειές μας και σε όλους τους Έλληνες που πέρασαν και περνούν δύσκολες στιγμές εν καιρώ πανδημίας», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Εμείς ήμασταν από τους τυχερούς Έλληνες. Από εκείνους που μπορούσαν να βγουν από το σπίτι και να κάνουν αυτό που ήθελαν και έπρεπε. Καταφέραμε να κάνουμε τα ταξίδια μας και να υπηρετήσουμε το άθλημα που αγαπάμε».

Όσο για την παρουσία της Εθνικής στην ιαπωνική πρωτεύουσα; «Υποσχέσεις για την παρουσία μας στο Τόκιο δεν θα ήθελα να δώσω. Αυτό που υπόσχομαι σαν άνθρωπος και σαν αθλητής, είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις