ΝΒΑ: «Υπόκλιση» στον «Βασιλιά»

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 07:35
UPD:08:00
USA TODAY Sports/Nick Monroe
A- A A+

 

Το Μιλγουόκι «υποκλίθηκε» στους πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Στη βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε αρνητικό ρεκόρ, οι ΛΑ Λέικερς επιβλήθηκαν με 113-106 των «Ελαφιών», διεύρυναν το εκτός έδρας σερί τους σε 8-0 κι έδειξαν ότι κι εφέτος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΝΒΑ,

Το Μιλγουόκι μετρούσε 7 νίκες στα 8 τελευταία ματς με αντίπαλο τους «Λιμνανθρώπους», που με σειρά τους είχαν σερί 7 εκτός έδρας νικών, το καλύτερο στην Ιστορία τους μακριά από το Λος Άντζελες.

Η πρώτη μεταξύ τους μάχη στη σεζόν ανέδειξε νικήτρια την... παρέα του ΛεΜπρόν Τζέιμς απέναντι σε αυτή του Greek Freak, η οποία τρία βράδια μετά την ήττα στο Μπρούκλιν έδειξε πως έχει πολλή δουλειά μπροστά της για να παίξει το μπάσκετ που ονειρεύεται.

Στο 9-6 έπεσε το Μιλγουόκι, που έχει πλέον έξι νίκες και δύο ήττες στο γήπεδό του, ενώ οι πρωταθλητές ανέβηκαν στο 12-4, έχοντας 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες μακριά από την έδρα τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με 9 λάθη και 6 φάουλ, που συνιστούν αρνητικό ρεκόρ καριέρας. Πέτυχε 25 πόντους από 10/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/4 βολές, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ, 9 λάθη, με τα «Ελάφια» να προβληματίζουν με την εικόνα τους σε αρκετά σημεία του αγώνα, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Οι Λέικερς, από την άλλη, είχαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε μεγάλη βραδιά με 34 πόντους και καθοριστικό τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ που έβαλε επτά τρίποντα (συνολικά 23 πόντους), προκαλώντας τεράστια ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Συνολικά οι νικητές είχαν 19/37 τρίποντα (27-57 οι πόντοι από την περιφέρεια), με τους Μπακς να κυριαρχούν στη ρακέτα (58-32 το σκορ στο ζωγραφιστό).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις