Σκόραραν από παντού οι Τζαζ με Μιλγουόκι 

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 10:36
UPD:10:40
USA TODAY Sports/Nick Monroe
A- A A+

Οι παίκτες της Γιούτα βρέθηκαν σε μεγάλη βραδιά και με 25 τρίποντα «σκότωσαν» το Μιλγουόκι στην έδρα του με 131-118.

Τα «Ελάφια» έδωσαν πολλά σουτ στους φιλοξενούμενους και το πλήρωσαν, σε ματς που εκτός των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλεντον δεν είχαν καμία άλλη αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα.

Η Γιούτα από την άλλη απέναντι στην ομάδα που πρόσφατα έκανε ρεκόρ τριπόντων στα χρονικά του ΝΒΑ (29), έβαλε 25 μακρινά σουτ και πηρε με άνεση την 5η νίκη της σε 9 αγώνες και 4η σε 6 μακριά από το Σολτ Λέικ Σίτι.

Μεγάλο ματς από τον Τζόρνταν Κλάρκσον, τον έκτο παίκτη των Τζαζ, που έβαλε 23 πόντους στο πρώτο μέρος, ασταμάτητος ο Ντόνοβαν Μίτσελ, φανταστικός ο Ρόις Ο' Νιλ και στις δύο άκρες του παρκέ, πέτυχε έξι τρίποντα (!) την ώρα που ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς ακολουθούσε και έκανε αθόρυβη δουλειά..

Πλην του Greek Freak που τελείωσε το ματς με 35 πόντους και του Κρις Μίντλετον με 31 ουδείς παίκτης των Μπακς ξεχώρισε, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να είναι πιθανότατα ο μόνος θετικός πίσω από τους δύο συμπαίκτες του.

Λίγες μέρες μετά από το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ, τα 29 τρίποντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Χιτ, οι Μπακς βρέθηκαν στην... απέναντι πλευρά και μένει να φανεί εαν η αντιμετώπισή ομάδων με έφεση στο περιφερειακό σουτ θα αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζουν τέτοια ματς αμυντικά αν και στη διάρκεια της αναμέτρησης έκανα διάφορες προσαρμογές στην άμυνα τους χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει βέβαια και οι αναπληρωματικοί να δίνουν κάτι περισσότερο από τους 12 πόντους που πρόσφεραν αυτή τη φορά από 4/18 σουτ...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ μετά από προσποίηση του Γκομπέρ, χρειάστηκε μερικά λεπτά για να σηκωθεί, αποχώρησε στ´ αποδυτήρια του Fiserv Forum, αλλά γύρισε σχετικά γρήγορα στο ματς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις