Αδυναμία πρόληψης και συντονισμού καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Αν. Λοβέρδος

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 18:56
A- A A+

Για αδυναμία της κυβέρνησης να προλάβει τις συνέπειες των καιρικών φαινομένων και να συντονίσει τα επιμέρους κομμάτια του κρατικού μηχανισμού κάνει λόγο ο υπεύθυνος Δημοσίων Έργων και Περιβάλλοντος του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά για την Πάρνηθα. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/07/18/1359002.htm

Όπως αναφέρει ο κ. Λοβέρδος, ορισμένα από τα μέτρα της κυβέρνησης είναι αποκαλυπτικά της ανυπαρξίας πρόληψης, ενώ όπως είπε ο κ. Πολύδωρας στη Βουλή έδωσε άλλη εικόνα για την έκταση των καμμένων περιοχών στην Πάρνηθα, λιγότερο οδυνηρή από αυτή που έδωσε σήμερα ο κ. Σουφλιάς.

Ο κ. Λοβέρδος διερωτήθηκε ακόμη αν η κυβέρνηση προτίθεται να πάρει μέτρα για το Πήλιο και τις άλλες περιοχές της χώρας που υποφέρουν.

Τέλος, αναφέρει πως είναι αξιοσημείωτο ότι ο ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έχει εικόνα του κόστους που χρειάζεται η επιχείρηση που αφορά στην Πάρνηθα, κάτι από το οποίο προκύπτει πως δεν γνωρίζει και επιμέρους πλευρές των διαβημάτων που έχουν να κάνουν με τα αντιπλημμυρικά έργα και τα αντιδιαβρωτικά έργα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή