Πέθανε, σε ηλικία 50 ετών, το διάσημο μοντέλο Stella Tennant

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 15:16
A- A A+

Την τελευταία της πνοή άφησε, πέντε ημέρες μετά τα γενέθλιά της, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα των 90’s. Η Stella Tennant, η οποία περπάτησε σε πασαρέλες φορώντας ρούχα κορυφαίων οίκων, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ και ο Versace, πέθανε σε ηλικία 50 ετών.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της, η οποία σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της μόδας, έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η οικογένεια της.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο της Tennant στις 22 Δεκεμβρίου 2020. Η Stella ήταν μία υπέροχη γυναίκα και έμπνευση για όλους μας. Θα μας λείψει πολύ. Η οικογένειά της ζητά το σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής. Οι σχετικές ανακοινώσεις για την κηδεία της θα γίνουν αργότερα».

Η Stella Tennant, η οποία είχε καταγωγή από τη Σκωτία, άφησε πίσω της τέσσερα παιδιά και ανείπωτη στεναχώρια στην οικογένειά της. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός και σύμφωνα με τις αρχές δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες.

Από το μόντελινγκ αποσύρθηκε το 1998, όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα επανήλθε στο χώρο της μόδας ως φωτογράφος. Ήταν από τα μοντέλα που εκπροσώπησαν τη βρετανική βιομηχανία μόδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

«Ο Versace θρηνεί το θάνατο της #StellaTennant. Η Stella ήταν η μούσα του Gianni Versace για πολλά χρόνια και φίλη της οικογένειας. Θα μας λείψεις Stella. Αναπαύσου εν ειρήνη» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του ιταλικού οίκου στο Twitter.

Τον περασμένο Αύγουστο είχε γίνει γνωστό ότι η Tennant χώρισε, μέσα στην καραντίνα, από τον επί 21 χρόνια σύζυγό της, David Lasnet. Τον είχε γνωρίσει στο απόγειο της καριέρας της, όταν εκείνος εργαζόταν ως βοηθός του Mario Testino σε μια φωτογράφιση που επρόκειτο να κάνει μαζί της.

Προτεινόμενα για εσάς