Μαρτίνς: Έχουμε όνειρο να πάμε πολύ μακριά

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 18:00
UPD:23:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Europa League με την Αϊντχόφεν, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας στο youtube.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολο εμπόδιο τους Ολλανδούς, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι «ερυθρόλευκοι» ονειρεύονται να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση.

«Είναι δύσκολο ζευγάρι, γιατί η Αϊντχόφεν είναι μια ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή, μια ομάδα νέα με πολλή ποιότητα, ήδη έχει κερδίσει το τρόπαιο του Europa League, σε μια άλλη δεκαετία», σχολίασε ο Μαρτίνς.

«Πρόκειται λοιπόν για ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παραδοσιακά είναι επιθετικές και που θέλουν την κατοχή της μπάλας, αυτή είναι η μεγάλη τους δύναμη. Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης ποιότητας, ένα παιχνίδι με δύο επιθετικές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση», πρόσθεσε.

Όσο για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ομάδα του; «Να περάσουμε αυτή τη φάση και μετά έχουμε τη φιλοδοξία να τα πάμε καλύτερα από ό,τι τα πήγαμε πέρσι στο Europa League. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι υπάρχουν ομάδες πολύ δύσκολες. Πάντα όμως λέμε ότι έχουμε ένα όνειρο, να πάμε πολύ μακριά σε αυτή τη δοκιμασία και θα παλέψουμε γι΄ αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις